CJIB past dienstverlening op Facebook en Twitter aan

Leeuwarden, 3 juni 2022, 14:35 uur — Omdat het gebruik of delen van persoonsgegevens via social media niet langer voldoet aan Europese regelgeving, hebben wij afgesproken om onze dienstverlening op Facebook en Twitter aan te passen.

Bij het CJIB adviseren we u via verschillende contactkanalen graag op maat. Om dat goed te kunnen doen, hebben we regelmatig uw persoonlijke gegevens nodig. Wij vinden het heel belangrijk dat uw gegevens daarbij goed worden beschermd. Daarom zorgen wij ervoor dat we voldoen aan de regels die daarvoor gelden.

De Europese regelgeving over het gebruik en de bescherming van persoonsgegevens is aangepast. Omdat het gebruik of delen van persoonsgegevens via social media niet langer voldoet, hebben wij afgesproken om onze dienstverlening op deze platformen aan te passen.
We vragen u in social media niet langer naar persoonlijke gegevens om uw vragen te beantwoorden. Dit betekent dat wij uw vragen via Facebook en Twitter voortaan alleen met algemene informatie beantwoorden.

Hebt u vragen aan het CJIB en zijn daarvoor wel persoonlijke gegevens nodig? Dan vragen we u contact op te nemen via de live chat op onze website cjib.nl of de telefoon.