CJIB in top 3 ‘Beste Overheidsorganisatie van het jaar 2019’

Leeuwarden, 20 november 2019, 11:00 uur — Op dinsdag 19 november is in de Ridderzaal in Den Haag gemeente Tilburg verkozen tot beste Overheidsorganisatie van het jaar 2019. Het CJIB feliciteert de gemeente van harte met de award en is er trots op naast deze winnaar in de top drie te staan.

De jury complimenteerde het CJIB vanwege de verandering die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt naar een klantvriendelijke dienstverlener.

“Het CJIB laat zien dat het in samenwerking met justitiële partners en andere overheidsorganisaties rekening houdt met ontwikkelingen in en verwachtingen van de samenleving.”

De jury is onder de indruk van de innovaties van het CJIB, en dan met name de instrumenten die een persoonsgerichte aanpak mogelijk maken. De verandering komt volgens de jury tot uitdrukking in concrete resultaten. Bovendien laat het CJIB zien aandacht te hebben voor inclusie en ontwikkeling van medewerkers. Dit komt tot uitdrukking in het Employability Center en Samenwerking Rijk Noord.

Het CJIB ziet met de finaleplaats bevestigd dat de koerswijziging is opgemerkt en is er extra door geïnspireerd om door te gaan op de ingeslagen weg.

Naar boven