Inloggen in Digitaal Loket via DigiD app of met SMS-controle

Om toegang te krijgen tot ons Digitaal Loket moet u vanaf 15 april 2020 inloggen met de DigiD app. Of met uw wachtwoord, gebruikersnaam én SMS-controle. Regel het nu vast!

U regelt steeds meer online. Vaak gaat het daarbij om persoonlijke, privacygevoelige gegevens. Veiligheid staat voorop. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom zorgt de overheid  voor veilige manieren van inloggen. Deze manieren geven meer zekerheid dat u bent wie u zegt dat u bent. En ze maken het voor criminelen moeilijker om misbruik te maken van valse of gestolen identiteitsgegevens.

Wat moet u doen?
Wilt u vanaf 15 april uw zaken regelen in ons Digitaal Loket? Dan moet u inloggen met de DigiD app. Of met uw DigiD wachtwoord, gebruikersnaam én SMS-controle. 
U hebt bij het inloggen dus altijd uw mobiele telefoon nodig.

Regel het nu vast!
Omdat u voor het activeren van de app of SMS-controle een brief ontvangt, duurt het een paar werkdagen voordat u kunt inloggen. Regel dat dus nu vast! Dan kunt u ook vanaf 15 april makkelijk en veilig inloggen in ons Digitaal Loket. 

U kunt het volgende doen:

• Download hier de DigiD app - de makkelijkste manier om veilig in te loggen
• Of activeer SMS-controle in Mijn DigiD 
• Hebt u nog geen DigiD? Vraag dit dan eerst aan op www.digid.nl

Lukt het downloaden of het activeren niet?
Neem dan contact op met de DigiD helpdesk. Deze is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur op 088 - 123 65 55 (lokaal tarief ) of mail naar info@digid.nl