NVVK en CJIB vernieuwen samenwerkingsconvenant

Leeuwarden, 31 oktober 2018, 11:15 uur — Eén van de belangrijkste maatschappelijke opgaven waar het CJIB voor staat is maatschappelijk verantwoord innen en incasseren. Het CJIB werkt hierin steeds nauwer samen met brancheverenigingen.

Op woensdag 23 oktober 2018 werd daarom een werkbezoek bij het CJIB georganiseerd voor de NVVK, de NBPB, de NBBI en de VeWeVe, belangrijke partners op het gebied van schuldhulpverlening. Na het bezoek werd een herzien convenant getekend door de NVVK en het CJIB.

Het vernieuwde samenwerkingsconvenant kent onder andere wijzigingen omtrent de inning van Mulderboetes (Wahv-sancties) na een succesvol traject. Daarnaast zijn bepaalde termijnen verruimd en is een werkafspraak gemaakt over hoe om te gaan met dwangakkoorden.

Intentieverklaring
Na het werkbezoek ondertekenden de NBPB, de NBBI en de VeWeVe en het CJIB een intentieverklaring, die geldt als basis voor de samenwerking op het vlak van minnelijke schuldregelingen (MSNP).

De documenten hebben als doel de onderlinge samenwerking verder te verbeteren en het maatschappelijk verantwoord innen te bevorderen.

Locatie van publicatie: 
Leeuwarden
Datum van publicatie: 
woensdag, 31 oktober, 2018 - 11:15
Naar boven

Elke boete een andere letter

Op onze brieven staan vaak letters. U kunt hieronder zien hoe de boete heet.
Verkeersboete / Mulder
Premies voor uw zorgverzekering
Strafbeschikking
Boetevonnis
Schadevergoeding
Ontnemingsmaatregel
Europese boete
Kostenvergoeding Huurcommissie
Transactievoorstel
Aankondiging
Bestuurlijke boete
Voorbeeld beschikking verkeersboete
Sluiten

Dutch visitor

International visitors

This will take you to another section of our site with
information specifically for international visitors.
Sluiten