Werken bij het CJIB

Bij het CJIB werken ongeveer 1.250 mensen, vooral op MBO- en HBO-niveau, met verschillende achtergronden: van jurist tot IT-specialist en administratief medewerker.

Om de kerntaken goed te kunnen uitvoeren verbetert het CJIB samen met opdrachtgevers en partners haar dienstverlening continue en heeft daarbij oog voor de burger. Het CJIB is een innovatieve organisatie die energiek inspeelt op de dynamische omgeving. In alle gevallen houdt het CJIB zich bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van burgers. Dat maakt werken voor het CJIB waardevol en bijzonder.

Bekijk al onze vacatures op werkenvoornederland.nl

Werken bij het grootste softwarehouse van Friesland. Iets voor jou?

ICT is heel belangrijk voor het CJIB en wordt alleen nog maar belangrijker. De afdeling wil snel mooie oplossingen bieden waar de business veel voordeel van heeft en waardoor het CJIB nog beter zijn taken kan uitvoeren of uitbreiden. Hiervoor is traditioneel denken niet voldoende en hebben we out-of-the-box denkers nodig.

Met Java-kennis bijdragen aan optimaal zicht in de strafrechtketen

Professionals werken binnen de afdeling ICT van het CJIB (ongeveer 275 medewerkers) aan realistische opdrachten in een dynamische omgeving, waarin ze veel kunnen leren. Automatisering en standaardisatie van werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. De aansturing van de professionals is gericht op resultaten. Daarnaast zijn feedback, een open communicatieklimaat en trots op de ICT-producten succesfactoren.

Ben jij voor het CJIB, het grootste softwarehouse van Friesland, een interessante kandidaat? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

Stuur je Curriculum Vitae naar HR@CJIB.minvenj.nl of bel met 058 253 30 04.

Uw reactie mag maximaal 250 karakters tellen.
Naar boven

Elke boete een andere letter

Op onze brieven staan vaak letters. U kunt hieronder zien hoe de boete heet.
Verkeersboete
Premies voor uw zorgverzekering
Strafbeschikking
Boetevonnis
Schadevergoeding
Ontnemingsmaatregel
Europese boete
Kostenvergoeding Huurcommissie
Transactievoorstel
Aankondiging
Bestuurlijke boete
Betaalverzoek
Voorbeeld beschikking verkeersboete
Sluiten

Dutch visitor

International visitors

This will take you to another section of our site with
information specifically for international visitors.
Sluiten