Werken bij het CJIB

Bij het CJIB werken ongeveer 1.000 mensen, vooral op MBO- en HBO-niveau, met verschillende achtergronden: van jurist tot IT-specialist en administratief medewerker.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Werken bij het grootste softwarehouse van Friesland. Iets voor jou?

De afdeling ICT van het CJIB  (ongeveer 275 medewerkers) is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, instandhouding en vernieuwing van de ICT-infrastructuur. Ook het realiseren van nieuwe software voor nieuwe taken van het CJIB is belegd bij ICT. Door te werken in DevOps-teams ontwikkelen en beheren wij hoogwaardige (ICT-) producten.

Professionals werken binnen de afdeling ICT aan realistische opdrachten in een dynamische omgeving, waarin ze veel kunnen leren. Automatisering en standaardisatie van werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. De aansturing van de professionals is gericht op resultaten. Daarnaast zijn feedback, een open communicatieklimaat en trots op de ICT-producten succesfactoren.

ICT is heel belangrijk voor het CJIB en wordt alleen nog maar belangrijker. De afdeling wil snel mooie oplossingen bieden waar de business veel voordeel van heeft en waardoor het CJIB nog beter zijn taken kan uitvoeren of uitbreiden. Hiervoor is traditioneel denken niet voldoende en hebben we out-of-the-box denkers nodig.

Stuur je Curriculum Vitae naar HR@CJIB.minvenj.nl of bel met 058-234 2832.

Ben je voor het CJIB, het grootste softwarehouse van Friesland, een interessante kandidaat? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Zoek je een stage- of afstudeerplek?

Op meerdere afdelingen kan je bij ons stage lopen of afstuderen. We werken daarvoor samen met MBO- en HBO onderwijsinstellingen in Leeuwarden en omgeving.

Zoek je een stage- of afstudeerplek? Vul dan ons formulier in.

Uw reactie mag maximaal 250 karakters tellen.
Naar boven

Elke boete een andere letter

Op onze brieven staan vaak letters. U kunt hieronder zien hoe de boete heet.
Verkeersboete / Mulder
Premies voor uw zorgverzekering
Strafbeschikking
Boetevonnis
Schadevergoeding
Ontnemingsmaatregel
Europese boete
Kostenvergoeding Huurcommissie
Transactievoorstel
Boete van de RVO of openstaand bedrag bij de DUO
Voorbeeld beschikking verkeersboete
Sluiten

Dutch visitor

International visitors

This will take you to another section of our site with
information specifically for international visitors.
Sluiten