Digitaal loket Tot dinsdag 21 mei werken wij aan ons Digitaal Loket. U ziet daardoor mogelijk uw gegevens niet of het duurt lang voor deze getoond worden. Onze excuses voor het ongemak!
Betalingsregeling Wilt u een betalingsregeling afspreken? Of wilt u informatie over de regeling die u hebt afgesproken? Log dan in met uw DigiD

Archief

Informatie op de website CJIB.nl verandert soms, of wordt verwijderd. Dat doen we als de informatie bijvoorbeeld niet meer juist is. Vanaf december 2017 slaan we de website elke dag op in een archief. Zo kunt u informatie die daarna op de website is aangepast, toch terugvinden.

Bent u op zoek naar informatie die niet meer op deze website staat?

Dan kunt u de informatie in het online archief van de website opzoeken.

Hoe werkt de archiefwebsite?

Wanneer u ons Archiefweb bezoekt, ziet u de homepage van CJIB.nl. U kunt door de archiefwebsite heen klikken.

Aan de linkerkant ziet u een venster met een kalender en zoekvenster. Klik op een datum om de website van die dag te openen. U kunt ook het zoekveld gebruiken om informatie terug te vinden. Het venster aan de linkerkant is te verbergen door te klikken op ‘Verberg Opties’.

Waarom heeft CJIB.nl een archief?

In de Archiefwet staat dat een website van de Rijksoverheid een officiële publicatie is. Deze publicaties moeten bewaard worden. Daarom archiveren we vanaf december 2017 elke dag onze website CJIB.nl.