Digitaal loket Tot dinsdag 21 mei werken wij aan ons Digitaal Loket. U ziet daardoor mogelijk uw gegevens niet of het duurt lang voor deze getoond worden. Onze excuses voor het ongemak!
Betalingsregeling Wilt u een betalingsregeling afspreken? Of wilt u informatie over de regeling die u hebt afgesproken? Log dan in met uw DigiD

Post voor een ander

Hebt u post gekregen voor iemand anders? Hebt u post van ons gekregen en staat uw naam niet op de brief? Kent u de persoon in de brief niet? Of is deze persoon verhuisd? Lees dan hieronder wat u kunt doen.

Hebt u de envelop opengemaakt?

Bel ons dan op 058 215 95 55. Wij vragen dan naar het CJIB-nummer dat rechtsboven op de brief staat. Dit nummer bestaat uit 16 cijfers.

Hebt u de envelop niet opengemaakt?

Stuur de brief dan in de gesloten envelop naar ons terug. Op de envelop schrijft u ‘geadresseerde woont hier niet – retour afzender’.

Krijgt u vaak post voor deze persoon op uw adres?

Krijgt u vaker post voor deze persoon? Neem dan contact op met uw gemeente. Wij gebruiken de adressen die bij de gemeentes bekend zijn. Vraag uw gemeente om een adresonderzoek te doen. De gemeente probeert dan het nieuwe adres van deze persoon te vinden.

Bekijk ook