Digitaal loket Tot dinsdag 21 mei werken wij aan ons Digitaal Loket. U ziet daardoor mogelijk uw gegevens niet of het duurt lang voor deze getoond worden. Onze excuses voor het ongemak!
Betalingsregeling Wilt u een betalingsregeling afspreken? Of wilt u informatie over de regeling die u hebt afgesproken? Log dan in met uw DigiD

Aanvraagformulier betalingsregeling voor iemand anders

Omdat u een betalingsregeling voor iemand anders aanvraagt, hebben wij een machtiging en een kopie identiteitsbewijs nodig.

Een machtiging is een brief of document. In die brief staat dat u zaken mag regelen voor iemand anders, bijvoorbeeld bij de gemeente of Belastingdienst.
Maak een veilige kopie van het identiteitsbewijs van de persoon waarvoor u de aanvraag doet.

Bent u bewindvoerder of curator? Dan kunt u het vonnis van de rechtbank uploaden.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

Let op: Hebt u een leaseauto? En staat de boete op naam van uw leasemaatschappij? Betaal de boete dan zoals u hebt afgesproken met deze leasemaatschappij. 

 

Voor wie wilt u betalen in delen aanvragen
Uw gegevens (aanvrager)
Machtiging
Upload hier de machtiging en kopie identiteitsbewijs van de persoon waarvoor u de aanvraag doet. Maak een veilige kopie van het identiteitsbewijs van de persoon waarvoor u de aanvraag doet. Of als u een bewindvoerder of curator bent kunt u hier het vonnis van de rechtbank uploaden.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, bmp of pdf.