Doorgeven wijziging voor beslagvrije voet

Wij hebben uw beslagvrije voet vastgesteld. In de bijlage bij de brief die u van ons hebt ontvangen, staat welke gegevens wij hiervoor hebben gebruikt. Vindt u dat hierin iets niet klopt? Of mist er iets? Of ligt er al beslag op uw inkomen en is uw beslagvrije voet daardoor anders? Vul dan onderstaand formulier in en voeg bewijsstukken bij.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

Uw gegevens
Vul de gegevens in zoals ze op uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs staan vermeld.
Adresgegevens
Welke gegevens zijn anders?
Wij hebben uw beslagvrije voet vastgesteld. In de bijlage bij de brief die u van ons hebt ontvangen, staat welke gegevens wij hiervoor hebben gebruikt. Welke gegevens moeten volgens u anders zijn?
Welk gegevens zijn anders? *
Geef bij de keuzeopties aan welke gegevens volgens u niet kloppen of missen in de bijlage bij de brief die u van ons hebt ontvangen. Hierna kunt u bewijsstukken daarvoor uploaden.
Bewijsstukken
Upload hier één of meerdere documenten waaruit blijkt dat dit zo is. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een loon- of uitkeringsspecificatie van u of uw partner, een bewijs dat er al beslag op uw inkomen ligt, een specificatie van uw woonkosten, etc.. Hebt u uw beslagvrije voet zelf nagerekend op uwbeslagvrijevoet.nl? U kunt die berekening opslaan op uw eigen computer. Dat document kunt u hier ook uploaden als extra informatie.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpgjpegpngbmp of pdf.