Verkeersboetes naar postadres bewindvoerder of curator

Bent u bewindvoerders of curator? En wilt u de verkeersboete(s) en overheidsvorderingen van uw cliënt rechtstreeks ontvangen? Dat kan vanaf nu.

Het CJIB stuurt boetes naar het adres waarop iemand  bij de gemeente geregistreerd staat (BRP). Om ervoor te zorgen dat u als bewindvoerder of curator weet dat een cliënt een verkeersboete opgelegd heeft gekregen, kunnen wij vanaf nu  verkeersboetes van uw cliënten naar uw postadres sturen.

Wilt u dat wij verkeersboetes en overheidsvorderingen van uw cliënten naar uw postadres sturen?
Geef dan via het formulier ‘Melden bewind/curatele’ in het businessportaal (BSP) door voor welke personen u bewindvoerder of curator bent.

Krijgt uw cliënt een ander soort boete? 
Uw cliënt ontvangt deze boetes nu nog op zijn eigen adres. Wij verwachten later dit jaar ook andersoortige boetes van uw cliënten naar uw postadres te kunnen sturen.

Hebt u een eenmanszaak? 
Dan kunnen wij de boetes van uw cliënten helaas niet geautomatiseerd naar uw postadres sturen. Wanneer u de gegevens van uw cliënten doorgeeft via het businessportaal, kunnen wij de verkeersboetes en overheidsvorderingen wel automatisch naar uw privéadres sturen.

Gebruikt u het businessportaal nog niet? 
U kunt ons businessportaal gebruiken als u eHerkenning hebt met minimaal betrouwbaarheidsniveau 3. eHerkenning is een inlogsysteem waarmee ondernemers, ambtenaren en organisaties veilig online zaken doen.
Vraag hier eHerkenning aan

Hebt u eHerkenning en wilt u toegang krijgen tot ons businessportaal? Neem dan contact met ons op.