Verkeersboetes naar postadres bewindvoerder of curator

Om ervoor te zorgen dat bewindvoerders en curatoren weten dat een cliënt een verkeersboete opgelegd heeft gekregen, kunnen wij vanaf nu diens verkeersboetes naar het postadres van de bewindvoerder of curator sturen

Het CJIB stuurt boetes in de regel naar het adres dat in de Basisregistratie Personen van een (natuurlijke) persoon geregistreerd staat. Voor bewindvoerders en curatoren is het daardoor vaak moeilijk om een volledig overzicht te houden van de financiële situatie van hun cliënt.
Om ervoor te zorgen dat bewindvoerders en curatoren weten dat een cliënt een verkeersboete opgelegd heeft gekregen, kunnen wij vanaf nu diens verkeersboetes naar het postadres van de bewindvoerder of curator sturen.

Wilt u dat wij verkeersboetes van uw cliënten naar uw postadres sturen?
Geef dan a.u.b. via het formulier Melden bewind/curatele in het businessportaal door voor welke personen u bewindvoerder of curator bent.

Krijgt uw cliënt een ander soort boete dan een verkeersboete?
Uw cliënt ontvangt deze boetes nu nog op zijn eigen adres. Wij verwachten later dit jaar ook andersoortige boetes van uw cliënten naar uw postadres te kunnen sturen.

Hebt u een eenmanszaak?
Dan kunnen wij de boetes van uw cliënten helaas niet geautomatiseerd naar een postadres sturen. Wanneer u de gegevens van uw cliënten doorgeeft via het businessportaal, kunnen wij de verkeersboetes wel automatisch naar uw privéadres sturen.

Wilt u wel de post van uw cliënten ontvangen, maar niet op uw privéadres?
Geef dit dan per cliënt schriftelijk aan ons door. Wij veranderen dan handmatig de adresgegevens van de zaken die op dat moment van uw cliënt bekend zijn naar uw postadres. Omdat we hiermee het automatisch doorsturen naar uw privéadres opheffen, gaan nieuwe verkeersboetes weer naar het adres van de cliënt.

Op termijn kunnen wij boetes van uw cliënt naar het adres sturen dat staat op de beschikking van de rechtbank over de schuldsanering of het faillissement. Wij informeren u hierover te zijner tijd.

Wilt u gebruik maken van deze service, maar hebt u nog geen toegang tot het businessportaal? 
U kunt ons businessportaal gebruiken als u eHerkenning hebt met minimaal betrouwbaarheidsniveau 2+. eHerkenning is een inlogsysteem waarmee ondernemers, ambtenaren en organisaties veilig online zaken doen.
Vraag hier eHerkenning aan

Hebt u eHerkenning en wilt u toegang krijgen tot ons businessportaal? Neem dan contact met ons op.

Vindt u deze informatie duidelijk?
Uw reactie mag maximaal 250 karakters tellen.
Naar boven