Aantrekkelijke en maatschappelijk verantwoorde werkgever

Bij het CJIB werken inmiddels zo’n 1650 mensen: 1400 vast en 250 ingehuurd. Dat zijn mensen op MBO-, HBO- en WO-niveau, met heel verschillende opleidingen. Binnen de huidige krappe arbeidsmarkt is het CJIB voortdurend op zoek naar administratief medewerkers, juristen, IT-specialisten en mensen die snel en op de juiste manier telefonisch en schriftelijk informatieverzoeken kunnen behandelen.

Het CJIB hecht er daarom veel waarde aan de goede medewerkers te vinden én te behouden, terwijl het werkveld maatschappelijk steeds interessanter en relevanter wordt. Het werkt dan ook voortdurend aan de ontwikkeling van medewerkers. Met de uitbreiding van taken heeft het werk steeds meer impact op de medewerkers en ook daarvoor is aandacht. Want het CJIB wil een organisatie zijn waar mensen zich thuis voelen en waarover ze met trots kunnen vertellen.

Inclusiviteit en diversiteit

Afbeelding

Het CJIB staat voor inclusiviteit en diversiteit. De organisatie is dan ook blij dit jaar een samenwerking te zijn aangegaan met een organisatie die vrouwen in een veilige leeromgeving opleidt tot IT-professional; ook dat levert nieuwe CJIB talenten op.

“Ik ben MBO-4 student. Ik volg een IT-opleiding bij opleidingsinstituut Firda. Mijn stage bij het CJIB is een ontdekkingsreis. Ik leer hoe theorie in de praktijk tot leven komt. Het levert me heel veel op en het is ook nog eens heel erg leuk!”